Η Ξάνθη έχει το δικό της σαπούνι με κάνναβη

Η εταιρεία Votano έχει μια πλούσια συλλογή από σαπούνια και άλλα καλλυντικά, συχνά βασισμένα σε υλικά της φύσης. Ακολουθώντας την τάση της εποχής, βγάζει σήμερα στην αγορά σαπούνι το οποίο περιέχει κανναβιδιόλη. Η βάση είναι βέβαια το ελαιόλαδο κι η κάνναβη αυτή που δίνει χαρακτήρα στο σαπούνι και το εμπλουτίζει με τις ιδιότητες του CBD.

Ο κ. Νίκος Τεφρωνίδης μίλησε στο CannabisOne.gr και εξήγησε πως το Βότανο προσπαθεί να φέρει στην αγορά προϊόντα που ενσωματώνουν τις ιδιότητες των φυτών και μετά την καλέντουλα σειρά πήρε η κάνναβη. «Η κάνναβη είναι ένα άριστο υλικό κι ο κόσμος έδειξε άμεσα κινητικότητα κι ενδιαφέρον», μας είπε.

«Η κάνναβη είναι ένα άριστο υλικό»

Ένα σαπούνι με φυσικά υλικά είναι βέβαια εξορισμού κάτι όμορφο όμως οι επιδράσεις της κανναβιδιόλης πάνω στο δέρμα θα πρέπει ακόμα να αποδειχτούν με μελέτες. Εμείς να θυμίσουμε πως στον Καναδά αυτήν την στιγμή αναπτύσσεται φάρμακο βασισμένο στην κάνναβη για θεραπεία ενός πολύ σπάνιου καρκίνου του δέρματος.

Όπως έχουμε πει η κάνναβη δημιουργεί μια οικονομία δημιουργώντας επενδύσεις, προϊόντα, θέσεις εργασίας και μια δική της αγορά κι από ότι φαίνεται η οικονομία αυτή ξεκινάει από την αγροτική περιφέρεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.