Ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης στην Ελλάδα

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την ψήφιση της νομοθεσίας για την παραγωγή τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης, το πρώτο μηχάνημα αυτόματης πώλησης στο κέντρο της Αθήνας είναι γεγονός.

Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν άνθη ήμερης κάνναβης

Ο αυτόματος πωλητής βρίσκεται στην Στοά Πεσματζόγλου και οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν από αυτόν προϊόντα όπως άνθη ήμερης κάνναβης τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τσάι. Ο τρόπος αγοράς γίνεται είτε με μετρητά είτε με κάρτα. Τα προϊόντα αυτά εμπεριέχουν μόνο κανναβιδιόλη (CBD) και όχι THC η οποία είναι και η ψυχοτρόπος ουσία της κάνναβης.

Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω μηχάνημα, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επίσημα στην έκθεση “Balkannabis EXPO 2018”, και υπάρχουν σχέδια για αντίστοιχο μηχάνημα και στην Θεσσαλονίκη. Επίσης, στο σημείο που βρίσκεται ο υπάρχων αυτόματος πωλητής στην Αθήνα θα λειτουργήσει και κατάστημα με προϊόντα ιατρικής κάνναβης. Η κάνναβη αποτελεί και στην Ελλάδα έναν καινούργιο επιχειρηματικό χώρο, που αν και στην αρχή του, δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί πολύ. Μια νέα αγορά που αφορά κυρίως ανθρώπους με σοβαρά θέματα υγείας αλλά και επενδυτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.