Η κάνναβη πατάει στην Times Square

Η Times Square είναι η εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης την οποία εμείς, στην μακρινή Ελλάδα, συνήθως βλέπουμε σε ταινίες του Hollywood. Χαρακτηριστικές οι μεγάλες πολύχρωμες ηλεκτρονικές διαφημίσεις πάνω στα ψηλά κτήρια.

Το 2019 βρήκε με την είσοδό του τις πρώτες διαφημίσεις για προϊόντα εμπλουτισμένα με κάνναβη στην Times Square. Πολλές φορές επιχειρήθηκε να γίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν, δίχως όμως επιτυχία.

Πολλές φορές επιχειρήθηκε να γίνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν

Ήδη το 2014 ο ιστότοπος Weedmaps, ένα ευρετήριο για επιχειρήσεις κάνναβης όπου οι πελάτες μπορούν και να βαθμολογούν, ανακοίνωσε κάπως βιαστικά την τοποθέτηση διαφημίσεων σε κάποια οθόνη της Times Square, λογαριάζοντας όμως χωρίς τον ξενοδόχο, την CBS Broadcast η οποία είναι ο βασικός διαφημιζόμενος εκεί, κι η οποία εμπόδισε αυτά τα σχέδια.

Τώρα η Elixinol κατάφερε να είναι η πρώτη εταιρεία με τα εμπλουτισμένα με κανναβιδιόλη προϊόντα της να διαφημίζονται στην στις τεράστιες οθόνες. Αυτό έγινε δυνατό με το νομοσχέδιο που υπογράφτηκε από τον πρόεδρο Τραμπ στις 20 Δεκεμβρίου του 2018, το οποίο νομιμοποίησε την βιομηχανική κάνναβη και μαζί με αυτήν και την κανναβιδιόλη.

Η είδηση έχει την σημασία της γιατί η Νέα Υόρκη είναι μια από τις σημαντικές μητροπόλεις του πλανήτη. Τα πράγματα που συμβαίνουν εκεί, μπορούν να δημιουργούν κύματα που φτάνουν και σε άλλες γωνιές του δυτικού κόσμου. Αυτή η ακριβά πληρωμένη διαφήμιση σε αυτήν την εμβληματική πλατεία είναι μια ακόμη κατάκτηση της βιομηχανίας της κάνναβης. Άλλωστε δεν είναι απίθανο η Νέα Υόρκη να νομιμοποιήσει και την ψυχαγωγική χρήση της κάνναβης.

Πηγές: Seniors for CBD / Denver Business

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.